Ajánlatkérés

 

Az ajánlatkérés ingyenes, Árajánlat készítéshez méretek, terasz beépítés árak.
5 fontos tudnivaló mielőtt télikertet rendel! Nyitásmódok, hőszigetelés stb.

Az árajánlat kéréshez, görgessen az oldal aljára!


Milyen adatok kellenek még az árajánlat készítéshez?

Fontos információ, hogy milyen nyílászárókat képzelt el a leendő télikertjébe.

A télikert nyílások szempontjából számtalan variáció létezik. A maximálisan kialakítható méretekről és az adott helyen ajánlott legideálisabb megoldásról kollégáink készséggel adnak tájékoztatást. Nyílászárók működése lehet : bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, toló-harmonika és ezeknek a 2 szárnyas kivitele is.

Ezen felül tudnunk kell, hogy milyen osztásokat képzelt el a télikert oldalaiban és elejében. Az legoptimálisabb osztás mérete szélességben 1-1.3 méter, de ettől nagymértékben is eltérhetünk.

Lehetőség van helyszíni felmérés kérésére is Magyarország területén belül (indokolt esetben külföldön is, ha már adtunk megközelítő árajánlatot és az jó indok lehet a szerződéskötésre).

Miután minden kérdést tisztáztunk és szeretnénk megrendelni a terasz beépítést, a szerződéskötés következik a télikert szerkezetekre és a szerelésre. További információkat az elérhetőségeinken kérhet.

A télikert gyártás megkezdésének feltétele az előleg megérkezése. A gyártás időtartama függ a télikert szerkezet kialakításától. Fehér szín és maximum alakos formák esetén (ez a legelterjedtebb) 2 hét alatt készül el a télikertje. A fehértől eltérő szín és különleges forma (íves) esetén 8 hét a vállalási határidő.

Az elkészült szerkezetet az előzetesen megbeszélt és vállalt időpontban szállítjuk ki Önnek. A télikert beszerelés időtartama függ a szerkezet kialakításától, egyszerű szerkezet esetén 1-2 nap, összetettebb télikert esetén 2-3 nap alatt építjük fel.

Az alumínium külső merevítők adja meg a télikert statikai merevségét, ami ellenáll a külső terheléseknek (szél, hó, hideg, meleg).

Amennyiben az ajánlat kérés elküldése után nem jelenik meg a köszönő üzenet, kérem frissítse az oldalt és próbálkozzon újra elküldeni nekünk!

Árajánlat kérő űrlap

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Az űrlapot a Webrefel.eu készítette.