Alumínium függönyfal

Rendelje meg alumínium függönyfal rendszerünket, ISO minősítéssel gyártjuk az alumínium függönyfal rendszereket, így a minőség garantált!

Alumínium függönyfal rendszerek a gyártótól. Alumínium függönyfal.

Cégünk, Partnerdoors tudja, hogy az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat. Elvégre a homlokzat határozza meg az épületek arcát, megjelenését. Függönyfal rendszereink modern, légies, látványos és tartós nyílászáró megoldások akár magánházak, akár középületek számára.

Alu függönyfal a modern építészetben.

Az alu függönyfal a jelen kor „csodája”, ablak, amely teljesen beborítja a homlokzatot.. Annyi fényt ereszt át, amennyire Önnek szüksége van, bármilyen színben készülhet, és jelentős a statikai szerepe is.

Ráadásul még esztétikus is a maga transzparens építészeti megoldásával. Ön is szereti a természetes fényt? Igényli, hogy minél több napfény érje? Ez természetes – mi pedig bátran ajánljuk a  függönyfalakat, hogy igényei kielégüljenek. Hiszen a rögzített, függőleges homlokzatlezáró alumínium felületek könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek, és egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek.

terasz beépítés-függönyfal

Az ilyen függönyfalak kialakítása

Ez többféle lehet. Tartószerkezeti kialakítás tekintetében a szerkezet lényege minden esetben a bordarendszer, amelyből az alu függönyfal-szerkezet megépül. A lizéna, azaz a függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil a nyílászárót a két végén megfogva tartja. Az alu függönyfal lizénái közötti vízszintes alumínium profilok, azaz gerendák a függőleges bordákhoz – vagy oszlopokhoz – vannak rögzítve.
A Partner Doors sokévnyi tapasztalatot szerzett az alu függönyfal rendszerekről, ezáltal Önnek mindig az optimális megoldást tudjuk ajánlani.

Az MC WALL alu függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként két-két rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Ez megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására.

További információkat az alu függönyfalakról ITT talál!

Kérjen árajánlatot most!

És mi elkészítjük Önnek álmai szerkezetét!