Előtető

Előtető a gyártótól. Gondoljon bele, hogy bfeketet ingatlanjába egy előtető-vel. Ez a beruházás időtálló. Kérjen árajánlatot még ma!

Előtető gyártása, elő tetők szerelése mellett a cég fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítése, ennek köszönhetően az előtető gyártása, készítése és telepítése is az engedélyünk közé tartozik. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A terasz tetőnél nem csak az számít, hogy-hogy néz ki, mert ez nem csak egy elő tető, hanem akár később továbbfejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle. A múltban sok helyen használták a hullámpalát, hullámlemezből készült tetőtéri tetőt, amit vas tartó vázzal oldottak meg. A mai kor minőségi követelménye miatt egyébként nem ajánlatos ilyenből elkészíteni a terasz tetőt.

A lakás dísze.

Az előtetők nagyon hasznosak egyéb tárgyak elhelyezésére, így a tető a lakás elválaszthatatlan része. Az elő tető lehet íves és nyereg.

Használt alapanyagok előtetőkhöz, teraszfedéshez A modernebb tükrökből készült alumínium tetőszerkezet, ezáltal nagyobb átjárhatóságot biztosít a teraszok fedésére. A kocsibeálló és a medencefedés esetében az alumínium profilból készül a tartóváz. Az alumínium profil színtartó, időtálló, statikus tulajdonságai nagyon jók, és a viszonylag könnyű szerkezetek közé tartozik. Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló fedés esetén, tartó lábakat használunk. előtetők tervezése

Az előtető nagyon hasznos egyéb tárgyak elhelyezésére, így a tető a lakás elválaszthatatlan része. Az elő tető lehet íves és nyereg. Télikert kivitelezés esetén lehetséges egy tető meghosszabbítása mint elő tető, és hasznos fedett teraszt lehet kialakítani akár egy bejárat előtt is. Tető kialakítása lehet nyeregtető, félnyeregtető, íves, alakos.

Szolgáltatásaink egy része ingyenes!

– ingyenes árajánlatot kérhet a https://telikert-gyartas.hu/arajanlatkeres oldalon. Kérhető: emailben, vagy telefonon keresztül: 06 20 / 3360-643.
– Ingyenes árajánlat kérhető az irodában.
– Ön által lemért kb. méretek a szükséges információk.
– Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyes felméréskor, vagy irodában.
– Árajánlat elfogadása után szerződéskötés, előtetők gyártása, szerelés következik Megj.: A gyártás termékeinkre csak egy ingyenes helyszíni felmérés után kezdődik.
– Méreteltérés esetén, a véglegesített ár lesz az ár és a szerződésre is ez kerül rá. Csak ezt követően kezdődik a gyártás.

Kérjen árajánlatot most!

És mi elkészítjük Önnek álmai szerkezetét!