Terasz beépítés, kerti teraszok

Terasz beépítés, kerti teraszok hatalmas minőségi választékban kérhető

Terasz beépítés, kerti teraszok vagy teraszbeépítés a megoldás, ha van egy tágas, de kihasználatlan a terasza, terasz beépítés kiváló anyagokból.
Terasz beépítés, kerti teraszok vagy teraszbeépítés a megoldás, ha van egy tágas, de kihasználatlan a terasza, terasz beépítés kiváló anyagokból, garanciával. Terasz beépítése előnyös lehet akár kerti virágok átteleltetésére, vagy egy olyan helyiség létrehozása, amit használni lehet télen nyáron.
Terasz beépítés, kerti teraszok ISO minősítéssel kitűnő szakember csapattól, gyorsan rugalmasan a felméréstől a késztermékig.
Önben is felmerült már a gondolat, hogy jó lenne mind a négy évszakban használni a teraszát? Esetleg kerti teraszra gondolt? Lehet ősz vagy éppen tél, a beépített teraszok mindig egy kis oázisban érezheti magát! Ha még nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, terasz beépítés is a profilunk része.

Miért előnyös a terasz beépítés, kerti teraszok?

 • A teljesen hőhídmentes szerkezet biztosítja a tökéletes hőérzetet
 • A terasz beépítés ideális helyszínt teremt a családi vagy baráti összejövetelekhez
 • Véd a csapadék és a hó ellen
 • A napfény minden pozitív tulajdonságát élvezhetjük
 • Szeles időben sem kell a négy fal között maradnia
 • A teraszbeépítés közelebb hozza önt természethez
 • Mi terasz építés és terasz készítés szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére.

A terasz beépítés, kerti teraszok számos variációban készülhet. A modern gyártási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy az új téli kertje minden tekintetben egyezni a fog a ház már meglévő elemeivel. A felhasználható nyílászárók sokasága biztosítja az ideális szellőztetést és átjárást a télikert és a kert között.

Egy télikert megtervezése szakembert igénylő feladat, ezért bízza azt profikra.

Milyen lehetőségeket mulaszt el ha nem veszi igénybe a terasz beépítés, kerti teraszok adta lehetőségeket?

Korábban Ön a teraszát, erkélyét csak az év töredékében tudta használni, beépítve viszont egész évben élvezheti ennek előnyeit, hiszen a teraszbeépítéssel mind a négy évszakban a ház vagy lakás teljes értékű részévé válhat. Beépített teraszát ezerféle módon hasznosíthatja a saját igényei, illetve szükségletei szerint.

Növényei hálásak lesznek az extra napfényért és családja számára is új közösségi, és pihenőhelyet teremt. A természet közeliség megédesíti a pihenés óráit és akár dolgozó szobáját is, berendezheti itt.

A beépített teraszán, kerti teraszon praktikusan megválasztott berendezéssel új tároló hely kialakítására is lehetőség kínálkozik az éppen használaton kívüli holmik számára.

Az okosan megválasztott nyílászárókkal, egyetlen mozdulattal nyitottá tehető a terasz egy vagy két oldalról, miközben a széltől, túlzott napfénytől vagy esőtől védve marad.

A teraszok készítése vagy terasz építés és teraszok beépítése a télikert kialakításához ideális megoldás növényei és családja számára is. Ha terasz elég tágas, akár baráti találkozók színhelyéül is szolgálhat, garantálva, hogy az időjárás szeszélyei nem zavarják meg az összejövetelt.

A sokféle színben rendelhető bevonatnak köszönhetően szinte tökéletes fahatást lehet elérni, anélkül hogy a jelentős karbantartási idővel és költségekkel számolni kellene.

Miért praktikus a terasz beépítés?

Beépített teraszán ezen túl védve lesz a széltől, esőtől, portól, zajtól, rovaroktól így zavartalanul gyönyörködhet a panorámában.

 • Energiát takaríthat meg a segítségével
 • Új, teljes értékű térrel bővül otthona
 • Biztonságos
 • Növeli ingatlana értékét
 • Otthona modernebbé és esztétikusabbá válik általa
 • Családi vagy baráti összejöveteleit többé nem határozzák meg az időjárás szeszélyei
 • Új pihenő és tároló helyet nyer
 • Növényei számára is ideális
A terasz építésben, terasz készítésben és teraszbeépítésben az elmúlt évek során igen nagy tapasztalatra tettünk szert. Az ön otthonához egyedi tervek alapján készítjük el a minden tekintetben harmonikusan illeszkedő teljes értékű lakóteret. Szakembereinkre jellemző a gyors és precíz munkavégzés. A cél a megrendelő maximális elégedettsége. A terasz építés és terasz beépítés munkánkra garanciát vállalunk.
Terasz beépítés kutyájának is hasznos lehet, hiszen így a téli hónapokban sem fázik a kertben.

Még néhány gondolat a terasz beépítéssel kapcsolatban

A terasz beépítéssel egy új élettér tulajdonosává válhat, amelyet az időjárástól illetve a hőmérséklettől függetlenül használhat. Nyugodtan tervezhet kerti partit, mert ha elromlik az idő, az nem dönti romba az ígéretes szórakozás lehetőségét. A nagy üvegfelületek biztosítják a napsütés élvezetét szeles vagy kissé már hűvös idő esetén is, a zöldellő, virágzó kert szépségeiről nem is beszélve. A terasz beépítés segítségével a ház szerves részét képező, számos módon használható és hasznosítható új élettérrel bővül az otthona. A lakók életminősége javul és ha osztások nélküli üvegfalat választ, akár tökéletesen a természetben érezheti magát a beépített teraszán üldögélve. A terasz beépítéssel alapot teremthet a télikert megvalósítására is.

A nyitás illetve zárás többféle módon kivitelezhető. Ingyenes szak-tanácsadással segítjük önt a kiválasztásban, ha már eldöntötte pontosan mit is vár el ön a teraszbeépítés eredményeként.

A terasz beépítés során felhasznált alapanyagok kiváló minősége biztosítja a tartósságot, könnyű kezelhetőséget. A üvegfal rendszer edzett üvegből készül és szinte törhetetlen. A sínrendszer anyaga alumínium, amely tartós és nem korrodálódik.

Engedélyköteles-e a terasz beépítés?

A terasz építéssel kapcsolatosan is sok kérdést kapunk, ezért itt választ adunk a leggyakrabban elhangzottakra például az engedélykötelesség kérdésével kapcsolatosan.

Ha a terepszintet nem változtatják meg 1 méternél magasabbra a terasz építés nem engedélyhez kötött. Amit viszont mindenképpen be kell tartani, hogy a minimálisan előírt kötelező zöldfelület mérete megmaradjon. Ezt a Helyi Építési Szabályzatban lehet pontosabban megnézni, milyen szabályok a mérvadóak az adott estben.

Terasz beépítés és az engedélykötelesség

A terasz beépítés minden esetben bejelentés köteles, az illetékes önkormányzatnál, mert épületbővítésnek, ezáltal hasznos élettér növelésnek számít. A házhoz kapcsolt télikertnek ezáltal a lakás területét is növeli.

A kivitelezést a hatályos építési törvényeknek megfelelően kell elvégezni.

A terasz beépítés, kerti teraszok és terasz beépítése?

Ha ön beépített teraszt szeretne de úgy tervezi, hogy először épül meg a terasz, akkor a szigetelési munkálatokat is figyelemben kell venni.

Ennek általában több oka is van:

 • A terasz alapja szigeteletlen, akkor hőhídmentes profillal kell kezdeni.
 • A tetővel is a szigetelés hiánya a probléma, amit tervezéskor figyelemben kell venni
 • A terasz beépítéssel természetes szellőzés és a megfelelő fény beérkezése is fontos.
A legfontosabb kérdés annak az eldöntése, hogy a beépített teraszt szeretnénk-e fűthetővé tenni és a lakás teljes részeként használni, vagy csak egy fűtetlen télikertet akarunk, amelyben a számos szobanövényünk teleltetését szeretnénk megoldani.

Ha fűthető lesz a beépített teraszunk akkor érdemes szakemberrel megterveztetni a fűtési rendszer változtatásait is.

A terasz beépítés, kerti terasz esetében is cégünk rövid időn belül elkészíti az ingyenes árajánlatot>>>>>>>>!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>