Terasz beépítése, lakótér bővítés

Lakótér bővítés ISO minősítéssel, Használhatóvá vált: erkély beüvegezés

Erkély beüvegezés egy hasznos lakótér bővítés, ami a közérzetünket is javítja. A terasz beépítése üvegtetővel ellátva, télikerté alakítottuk teraszunkat. Ma már nagyon felkapott lett a teraszbeépítés, mivel szép hasznos teret nyerünk vele. Teraszbeépítése télikerttel, ISO minősítéssel rendelkezünk.

Manapság egyre többen teszik le voksukat az egészséges életvitel mellett. Odafigyelnek táplálkozásukra, rendszeresen sportolnak, valamint szabadidős programjaikat is az egészség jegyében tervezik meg. Nagyon jól teszik! Legtöbben azonban nincsenek tisztában azzal, mennyire fontos, hogy a lakás, amiben élünk, szintén egészséges legyen ránk nézve.

Életünk legnagyobb részét zárt helyiségben töltjük. A lakás úgynevezett mikroklímája folyamatosan hatással van légzőszerveinkre, vérkeringésünkre, immunrendszerünkre, valamint nagymértékben befolyásolja alvásunk minőségét is.

A napfényben úszó építményekben, télikertben növényeink teljes szépségükben pompázhatnak, sokunk számára ez a megálmodott éden. Valamikor a nemesség privilégiumai közé tartozott a télikert építés, terasz beépítés, ma már reneszánszát éli, és a boldog hőszigetelt télikert, beépített terasz tulajdonos számára lehetővé teszi, hogy egész évben egzotikus növényekkel vegye körül magát.

A télikert, terasz beépítése a lakótér megnövelésének egyik legszebb formája, kialakítására sok megoldás kínálkozik. Megépíthető akár a bejárati ajtó előtt létrehozott szélfogóban, vagy próbálkozhatunk erkélybeépítéssel is, egészen a legmodernebb toló-bukó erkélyajtóval, harmonikaajtóval ellátott építményekig bezárólag.

A végeredmény, hogy a kertet behoztuk a házba a télikerten keresztül, ahol a szobanövények kapcsolatot teremtenek az ember és természet között, velünk élnek még a szürke, hideg téli napokon is. Tudományosan bebizonyított tény, hogy a közvetlen napfény élettanilag fontos hormonjainkat szabályozza, szellemi és fizikai aktivitásunkat is jelentősen befolyásolja.

Teraszának lezárási előnyei:

 • véd a csapadék ellen
 • az üvegezésnek köszönhetően a terasz világos marad
 • teraszát könnyen és gyorsan zárttá vagy nyitottá tudja tenni a megfelelő nyílászáró beépítésével
 • véd az időjárás viszontagságaival szemben, mivel vízálló, jó hő és hang szigetel,
 • a megfelelő árnyékolással a nyári tűző napsugarak ellen is véd
 • a Solar üveg szerkezet könnyen tisztítható, és fél árnyékolást jelent a nappal szemben.
 • Ön többféle típus közül választhat, hogy megtalálja a háza stílusához ideális szerkezetet
 • tényleges lakótérrel bővítheti házát, mellyel javíthatja az életminőségét
 • ez egy prémium kategóriás rendszer, amely megfelelő hőszigetelési értékkel bír ahhoz, hogy homlokzati falként, nyílászáróként is tökéletesen funkcionáljon
 • a többféle alak, rendszerek közül kiválaszthatja melyik illik leginkább házához
 • Ön minden időjárási körülmény közepette maximálisan kihasználhatja a terasza nyújtotta lehetőségeket: védelmet nyújt az eső, a szél, vagy a hűvös idővel szemben, ugyanakkor minden fényt átengedve engedi élvezni a teraszon eltöltött időt a nap bármely szakában

Térkapcsolatok: erkély beüvegezés, teraszbeépítés, előtető, télikert

Gondolkozott már azon, hogyan bővíthetné hasznosan lakóterét? Szeretné egész évben kihasználni a terasza nyújtotta lehetőségeket? Van már ötlete, hogy miként tehetné még élvezhetőbbé- élhetőbbé erkélyét a negyediken? Világos nappalit szeretne, de nem akarja fix üvegfallal korlátozni magát?

Ismerkedjen meg nálunk gyártott új homlokzati nyílászárók, egyedülálló világával, ahol az erkélyüvegezés, toló és toló-bukó a harmonika üvegfalak-ajtók, a modern üvegházak és télikertek már nem a jövő zenéi! A terasz beépítése sok előnyökkel jár.

Mindannyian találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy verőfényes napokon hangulatunk merőben jobb, mint borús napokon. Teraszbeépítése azért is fontos, hogy ősszel, vagy télen  a kevés napfény is életünk része legyen.

Mi merjük felkarolni a minőséget, és ABLAKOT és NYÍLÁSZÁRÓT, TÉLIKERTET, ENERGIATAKARÉKOS PASSZÍV HÁZHOZ MEGFELELŐEN GYÁRTUNK.

Teraszbeépítése

Így is nevezzük a télikert hőszigetelt, lakótérnek használható, fűthető változatát. A legtöbb esetben ugyanis meglévő, nem megfelelően használható teraszokat szoktunk beépíteni. Megfelelően megválasztott nyílászárókkal a nyári melegben előtetőként is funkcionálhat. Nyitott ajtókkal a tető és az oldalfalak nap és szél elleni részleges védelme mellett is napozhatunk a teraszon, télen pedig zárt térből gyönyörködhetünk a körpanorámás hóesésben.

A teraszfedésekhez rendszereink több típusát ajánlhatjuk:

Hőhídmentes télikert (hőszigetelt) rendszerek, amennyiben meg kívánjuk hagyni a lehetőséget a későbbi zárt télikert kialakításra. Fából vagy műanyag- alumínium alapanyagból készülnek

Az előtető állhat oszlopokon, illetve tarthatják konzolok. Nagyobb méret esetén természetesen csak az oszlopok jöhetnek szóba. A tetőmezőket üveggel illetve polikarbonáttal tölthetjük ki teraszbeépítése folyamán.

Árnyékolás szempontjából választhatunk napvédő opál vagy bronz polikarbonátot, esetleg napvédő üveget, hogy a meleg nyári napokon, a teraszon tartózkodókat, étkezőket nem vakítsa a nap. Lehet árnyékolót is felszerelni a tetőre. Ez költségesebb, de komplettebb megoldás minden esetre.

Szín és stílus tekintetében bármilyen szokványos vagy egyedi igényt ki tudunk szolgálni. A télikert címszavak alatt találhatók további információk a tervezéséhez. Árajánlatot készítünk Önnek, vagy segítünk a tervezésben, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Irodánkban szívesen látjuk mintadarabokkal, további képekkel, ötletekkel.

Műanyag télikertek | alumínium télikert rendszerek

Ezek a télikert szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a Magyarország piacára. Jelen vagyunk minden megyében, de időpontot egyeztetni kell télikert felmérésénél.

Télikertek árajánlat kérésénél fontos, hogy az elképzelések a tervezéssel összhangban legyenek, mert nagy eltérések lehetnek minőségben, kialakításban, nyitás módozatokban, stb, ezért árban is nagy eltérések lehetnek.

Az üveg szerkezetek legnépszerűbb felhasználási módja a télikertek, üvegezett verandák, fedett teraszok, lépcsőfeljárók, medence befedések stb.

Télikert rendszere elősegíti, az épületek kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb télikert beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint az óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Műanyag télikertek, alumínium külső merevítőkkel ellátva, tökéletes hőszigetelést biztosítva, solár üveggel ellátva a mai kor igényeit legtökéletesebben kielégíti.

Télikert felhasználási szempontok

Megnöveli az épületek funkcionális tereit azaz lakótér bővítés történik, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emeléséhez a mai korban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában, tervezésében.

Télikertek tervezését, kivitelezését vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában: Veszprémben, Székesfehérváron, Szombathelyen, Balaton környékén, Győrben, Velencei tó környékén, Sopronban, Kőszegen, Nyíregyházán, Debrecenben, Komáromban, Ausztriában, Szlovákiában. Teraszbeépítése Budapest, és Budapest környéke is. Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi, Dunakeszi, Szentendre, Vác, Vecsés, Monor, Ecser, Kistarcsa, Mogyoród, Tököl, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Kerepes, Nagytarcsa, Gyömrő, Üllő, Gyál, Pécel, Csömör, Fót, Mogyoród, Biatorbágy, Páty, Telki, Nagykovácsi, Solymár, Budakalász, Üröm, Pomáz, Zsámbék, Herceghalom, Piliscsaba, Pilisvörösvár, stb.

Állunk rendelkezésére a télikert elképzelés, terasz beépítése szintjén is, amiért nem kérünk ellenszolgáltatást. (tanácsadás, árajánlat, felmérés. stb.)

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT>>>>>>>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>