Télikert és
Terasz beépítés

Télikert gyártás ISO minőséggel. Télikert gyártás országosan!

Rendeljen télikertet és mi a télikert gyártás-t elvégezzük saját üzemünkben, valamint a télikert gyártás-on kívül be is szereljük Önnek!

A télikertekről, télikert gyártásról nagy általánosságban A télikert, mint építmény a XVI-XVII. században jelent meg Európában, elsősorban a gyarmatosító országokban (Anglia, Hollandia stb.

A hajókkal beérkező egzotikus növények és gyümölcsök „honosítására” üvegházakban volt csak lehetőség a merőben más klíma miatt. Később ezek a helyiségek egyre inkább társadalmi eseményeknek adtak otthont a felső tízezer számára. Az akkoriban luxusnak számító építmények mára már mindenki számara elérhetőek.

A télikertek építése, teraszok beépítése, növeli az ingatlan hasznos területét és értékét. Családi eseményeknek, baráti összejöveteleknek tökéletes helyszíne. Közelebb a természethez, kellemes környezetben eltölteni pár órát igazi feltöltődés mindenkinek és az egészségünkre is bizonyítottan jó hatással van a napfény, a természet közelsége. Egy télikert kialakítása már a tervezéstől komoly szakértelmet igényel, érdemes szakemberre bízni, mert minden télikert egyedi.

terasz beépítés
telikert

1. Igényeknek megfelelő télikert!

Egyrészt az Ön igényei is mások, másrészt minden ingatlan más és más, melyhez alkalmazkodni kell. Ami az egyik otthonban kialakítható, az máshol nem megvalósítható. Cégünk 20 éve foglalkozik télikert kialakítással, terasz beépítéssel. Ne engedje, hogy az Ön terasza is kihasználatlanul álljon, porosodjon és ki legyen téve az időjárás viszontagságainak!

PARTNER-DOORS KFT.


Csak minőségi alapanyagokkal dolgozik és saját gyártásban állítja elő a szerkezeteket és nyílászárókat, mely garancia Önnek és nekünk is a profi, minőségi kivitelezésre!

Folyamatosan télikert akcióval kedveskedünk Önöknek, megújuló kedvezményeinkért télikert építés esetén keresse irodánkat! Számunkra minden érdeklődő fontos! Az állandó akcióink mellett sok szolgáltatásunk ingyenes, mint: az előzetes árajánlat készítése, az árajánlatot követő helyszíni felmérés (bárhol az országban), a felmérés alatti szaktanácsadás.

Kérjen árajánlatot most!

És mi elkészítjük Önnek álmai szerkezetét!