Télikert gyártása

Télikert gyártása ISO minősítéssel. Lehet a váz alu/műanyag is.

A télikert gyártása a fő profilunk. Télikert gyártás, hőszigetelő. Ezen tulajdonság is szólnak a műanyag télikertek gyártása, mellett.

A télikert gyártás, télikertek gyártása cégünk fő profilja. A műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag mellett, figyelemben véve azt, hogy a télikert legyártása statikai szerepet a külső alumíniummerevítő látja el.

Az általunk gyártott télikert konstrukció teherbíró-képességét az acél- és az alumíniumerősítések szolgálják.

Télikert gyártás

Kérdés: A műanyagból, alumínium merevítőkkel ellátott télikert konstrukció, vagy a hőhidmentes alumíniumból készült vázzal készített télikert hőszigetelése jobb?  A válasz: mivel a műanyag profil nem jó hővezető, de a külső merevítés közvetlenül nem játszik szerepet a hővezetésben, ebből adódóan nem párásodik, hőszigetelése jobb. Megjegyzés: nagyobb fesztávok esetében az alumínium vázzal épített télikert nélkülözhetetlen, amit szívesen vállalunk megépíteni. télikert legyártása.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg az Ön saját télikertjét, igyekszünk már árajánlat készítésnél a megfelelő kialakításra épülő ár- minőség összhangját megteremteni.

télikert gyártása

Télikertek gyártása

Télikertek tervezésénél, télikertek gyártásánál, télikertek szerelésénél különösen figyelünk a házának a felépítésére, és Önnel együtt találjuk ki a megfelelő megoldást, ami alapján megvalósíthatjuk az elképzeléseink.

Árajánlatot kérek>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>