Teraszbeépítés gyártása

Teraszbeépítés gyártása, terasz beépítés, terasz beépítése tetővel is

Teraszbeépítés gyártása, terasz beépítés, terasz beépítése tetővel, tető nélkül, valamint mobil nem hőszigetelt teraszbeépítés készítése és elő-tető gyártása.

Teraszbeépítés gyártása, terasz beépítés, terasz beépítése tetővel, tető nélkül, valamint mobil nem hőszigetelt teraszbeépítés gyártása készítése ISO minősítéssel. Ha a télikert és teraszbeépítésről gondolkodik forduljon hozzánk bizalommal, mert mi engedéllyel, ISO minősítéssel azt kapja amit Ön kér. Terasz beépítése profi szakemberekkel tervezve és a helyszínen beszerelve.

Szakmai tanácsadással a részletekben is belemegyünk személyesen. Egy pár lényegesebb gondolatot pedig az oldalunkon is elolvashat a télikertről, teraszbeépítésről. Terasz lezárása!

Hőszigetelt teraszbeépítés

A teraszbeépítést nagyos sok változatban ellehet végezni. Hőszigetelési értékei is több változatban készíthetőek. A terasz beépítésről részletesen olvashat az oldalunkon is.

Tetőtővel készített teraszbeépítés

A tető lehet polikarbonát, üveg és tömör nem átlátszó tető anyag is. Figyelem: színes, fautánzatú profil esetében minden esetben a tetőt alumínium profilból kell készíteni, statikai számítások szerint. Tájékozódjon, mert megéri. Kérjen személyesen szakmai tanácsadást, ami nálunk ingyenes. Tovább olvasom>>>>>>

Terasz beépítésnél az üvegtető előnyei:

Nagyon jó hőszigetelést biztosít a terasz beépítése, főleg ha három rétegű üveggel van elkészítve. Világos teret kapunk, még abban a helyiségben is ahonnan a teraszra ki lehet menni. Nem kopog ha esik az eső és sok minden egyéb.

A télikert üvegtető hátrányai:

Nehéz súly miatt alumínium váz keresztmetszete nagyobb, hogy statikailag megfeleljen az  előírásoknak, ezzel viszont drágább is. Az üvegtáblák beszerelése nehézkes.  A terasz beépítése esetén a nyári napsütés miatt felemlegethet a belső tér, amit részben üvegezés minőségével javítható, de inkább a hatásos megoldás a télikert árnyékolása.

    Polikarbonát tető előnyei: 

Könnyű a fajsúlya, ezért a váz szerkezet keresztmetszete lehet kisebb.

    Polikarbonát tető hátránya:

Az eső kopogást jobban lehet hallani. A terasz beépítése víztiszta polikarbonáttal, nagyobb fényt nyel el mint az üveg.

Mobil teraszbeépítés

A mobil teraszbeépítésnél minden esetben a hőszigetelésre kell odafigyelni, mert a mobilitás miatt a nem hőszigetelt anyagokból készítjük. Ezért ez nem is igazán télikert, hanem 3 évszakos lehet legfeljebb. Mondhatnánk úgy is, hogy télen hideg, nyáron meleg. Azt szokták mondani egyes gyártók, hogy mobil télikert amit készítenek, de mivel nem hőszigetelt, ezért télen a hideg miatt nem lehet kiülni, nem lehet benne vendégséget fogadni, kávézni, nem használható ebédlőnek, szobának, stb. Ezért a leírt célokra télen nem használható.

Mi is készítünk mobil télikerteket, de a hiányosságait, hátrányait, előnyeit előre közöljük és ha lehetséges, akkor mi a valóságnak is megfelelően télikertet varázsolunk a teraszára, minimális árkülönbözettel, ami hőszigetelt terasz beépítés, télikert lesz.

A mobil teraszbeépítés előnyei: nyáron a nagy melegben a mobilitása miatt az elemek eltolhatóak és szabad-nyitott teraszt kapok vele. Mi minden esetben a mobil télikerteket-teraszbeépítést alumínium vázból építjük meg ami nem hőhídmentes.

Teraszbeépítés tető kialakításai is lehet több alakzatú

A terasz beépítés tető kialakítása lehet: Nyeregtető, fél-nyeregtetős, csapott nyeregtetős stb.

Miért velünk építtesse be teraszát?

Mi a terasz beépítés legújabb dimenziójával ismertetjük meg önt. Különböző üvegezési technikánkkal az eddig az év kis hányadában használható teraszát négy évszakossá, komfortosabbá teheti, hasznos új lakóteret nyerve és ingatlana esztétikai és anyagi értékét is növelve. A lezárt terasz üvegfelületei úgy biztosítják pihenése zavartalanságát az időjárás kellemetlenségeitől, hogy közben a napfény áldásos hatását úgy élvezheti, mintha a szabadban lenne és egyetlen mozdulattal ki is léphet a szabadba szeretné.

A terasz beépítéssel eddig csak kedvező időjárás esetén használt teraszát akár télikertté alakíthatja. A növényei dús növekedéssel fogják viszonozni az extra fényt amit kapnak. Az eredeti állapothoz legtökéletesebben alkalmazkodó a helyi adottságokkal kompatibilis összecsukható vagy eltolható üvegfal rendszer könnyen kezelhető. Nem rozsdásodó alumínium sínrendszer teszi könnyedén nyithatóvá, illetve zárhatóvá.

A terasz beépítés a fő szakterületünk. Terasz beépítés nagy szakértelmet igényel. A télikert gyártás, építés közel áll hozzánk. Profi csapat, profi munkával, ISO minősítéssel.

Milyen előnyökkel jár az általunk beépített terasz?

Velünk az Ön számára és az Ön otthonához legtökéletesebben illő megoldást fogja kapni. Az eddig megszokott kilátást továbbra is ugyanúgy élvezheti, védve a külső hatások: por, zaj, szél, eső, rovarok ellen. Remek helyszínéül szolgál a lezárt terasza az esti borozgatáshoz, délutáni lustálkodáshoz az időjárástól függetlenül. Energiát takarít meg a szigetelt üvegfelületek segítségével.

Biztonságos megoldás a gyermekek számára is. A terasz beépítés növeli ingatlana értékét új hasznos, esztétikus és praktikus életteret nyer beépített teraszával A megfelelő nyílászárók és árnyékolók használatával télen meleg, nyáron szellős terasz tulajdonosává válhat. Sokéves szakmai tapasztalatunkkal az ön otthonához legtökéletesebben illeszkedő megoldáshoz segítjük hozzá. Munkavégzésünkre a gyorsaság és precizitás a jellemző, ügyfeleink elégedettségénél nincs fontosabb a számunkra.

Gyártóként mindezt a lehető legkedvezőbb áron tudjuk az Ön számára biztosítani. Valódi komfortot üvegezett szerkezetekkel valósíthatunk meg, megfelelő árnyékolók alkalmazásával kombinálva. A lehetőségek szinte határtalanok. A fő szempont mire szeretné használni a beépített teraszt, ennek ismeretében már könnyen megtervezhető a legideálisabb, legjobban használható és kihasználható megoldás. A variációk száma végtelen beleértve a számos kiegészítési lehetőséget: fűtés, árnyékolók típusa és mozgatási módja, világítás.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>